Yahşihanspor Şampiyon

Yahşihanspor, Türk Metal 1963 Spor ile oynadığı maçtan galibiyetle ayrıldı. Yahşihanspor aldığı 3 puan neticesinde şampiyonluğunu ilan etti.

43 PUANA ÇIKAN YAHŞİHANSPOR ŞAMPİYON
Kırıkkale 1. Amatör kümede mücadele eden Yahşihanspor ligin 15’inci maçına çıktı. Fikret Karabudak Stadyumu’nda, Türk Metal 1963 ile karşılaşan Yahşihanspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 3-2’lik skorla sona eren maçta puanını 43’e çıkaran Yahşihanspor şampiyonluğunu ilan etti.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON
15 maçta 14 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplamda 43 puana ulaşan Yahşihanspor en yakın rakibine 11 puan fark attı. Ligin bitmesine son 3 maç kala şampiyonluğunu ilan eden Yahşihanspor, oynanacak olan 3 maçta da yenilmezse namağlup şampiyon olacak. 

KIRIKKALE’NİN İKİNCİ TAKIMIYIZ
Yahşihanspor Kulüp Başkanı Bülent Delice yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’nin ikinci takımıyız. Arkadaşların hepsiyle gurur duyuyorum, alınlarının akıyla şampiyon oldular. Hocamızla birlikte planları yapıyoruz ve önümüzdeki sezona hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HAK ETTİĞİMİZ BİR ŞAMPİYONLUKTU
Şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından konuşan Yahşihanspor Teknik Direktörü Nihat Baran; “Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. Bütün rakipleri tebrik ediyorum. Yahşihanspor camiasına hayırlı olsun.” dedi.


Şampiyonluk kutlamaları yapan Yahşihansporlu futbolcular ise şampiyonluk marşı eşliğinde kulüp başkanı Delice ve teknik direktör Baran’ı havaya atıp şampiyonluğu kutladı.

Gazetekale.com Haber Merkezi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.