Yahşihanspor’da dev transfer 

Yahşihanspor’da dev transfer 
Yahşihanspor, deneyimli teknik hoca Nihat Baran’ı kadrosuna dahil etti.

Yahşihanspor, deneyimli teknik hoca Nihat Baran ile anlaştı. Büyük bir transfere imza atan Yahşihanspor Yönetimi, sezonun ikinci yarısına daha iddialı bir giriş yapacak. Kulüp Başkanı Bülent Delice hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.

YAHŞİHANSPOR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Kırıkkale 1. Amatör kümede mücadele eden ve ligde çıktığı 9 maçta toplamda 25 puan toplayarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteren Yahşihanspor, sahada oynadığı oyunu daha da güçlendirmek adına teknik direktör Nihat Baran’ı kadrosuna dahil etti.


NİHAT BARAN KİMDİR?
1966 yılında Kırıkkale’de doğan Nihat Baran’ın teknik direktörlük kariyeri ilk olarak 2000 yılında Karabulak Gençlik Sporla başladı. Daha sonra sırasıyla; Şırnakspor, Ispartaspor, Elbistan Belediyespor, Bayazıtspor, Denizli Belediyespor, Kırıkkalespor, Oğuzhanspor, TM Kırıkkalespor, Tavşanlıspor ve Sandıklıspor’u çalıştıran deneyimli teknik hoca son olarak Yahşihanspor ile anlaştı.


3’ÜNCÜ KIRIKKALE TAKIMI
2014-2015 sezonunda Kırıkkalespor’u, 2017-2018 sezonunda ise TM Kırıkkalespor’u çalıştıran Nihat Baran, Yahşihanspor ile anlaşarak kariyerinde 3.üncü kez Kırıkkale’ye ait bir takımı çalıştıracak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.