Yahşihan Belediyesi’nden ücretsiz POMEM Kursu 

Yahşihan Belediyesi’nden ücretsiz POMEM Kursu 
Yahşihan Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına katılacak adaylar için ücretsiz hazırlık kursu düzenleyecek.

MÜLAKATA UYGUN PARKURLARDA YAPILACAK
Yahşihan Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına katılacak adaylar için ücretsiz hazırlık kursu düzenleyecek. Çocuk ve gençlerin eğitim alanında her zaman yanlarında olan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bu kez Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavlarına katılacak olan gençler için Kırıkkale’de ilk kez ücretsiz fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursu açılacak. Ücretli olarak düzenlenen kurslara katılamayan gençler için açılacak olan kursun başvuruları başladı. Alanında uzman antrenörler nezaretinde parça çalışma, teknik ve taktik, kuvvet ve dayanıklılık, parkur ve fotoselli antrenmanlarının yapılacağı kurslar POMEM’in mülakatına uygun parkurlarda yapılacak. Kursa katılmak isteyen adaylar, 12 Aralık 2022 tarihine kadar Yahşihan Belediyesi Kadın, Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. 

GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına girecek gençlerimizi ücretsiz "Parkur Hazırlık Kursu" için 12 Aralık Pazartesi günü Belediyemiz KAÇEP Müdürlüğü’ne bekliyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.