Yahşi Medya’dan görkemli kutlama!

Yahşi Medya’dan görkemli kutlama!
Kırıkkale’nin reklam ajansı Yahşi Medya, kuruluşunun 4’üncü yıl dönümüne özel kutlama gerçekleştirdi. Biri Yahşi Medya Reklam Ajansı’nda, diğeri Oskar Kafe’de düzenlenen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

4’ÜNCÜ YILA ÖZEL İKİ AYRI KUTLAMA
Kırıkkale’nin ilk ve tek reklam ajansı Yahşi Medya, kuruluşunun 4’üncü yıl dönümüne özel iki ayrı kutlama düzenledi. Kutlamaların ilki Yahşi Medya Reklam Ajansı’nda gerçekleştirilirken, buradaki kutlamaya Yahşi Medya çalışanları ve aileleri katıldı. İkinci kutlama ise Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla, Podium AVM’de bulunan Oskar Kafe’de gerçekleştirildi.

Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda, 4’üncü yıla özel tasarlanan, üzerinde Kırıkkale Silueti’nin yer aldığı pastalar kesildi.


“BUGÜNLER GURUR KAYNAĞI”
Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi yaptığı konuşmada, “Herkese geldiği için teşekkür ederim. Benim için bugünler gurur kaynağı, övünç madalyası. Meslektaşlarımla bir araya gelip oturmak istedim. Ajansta emeği olan herkese ayrıca teşekkür ederim.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.