Vural’dan Kırıkkalespor’a ve taraftara destek

Vural’dan Kırıkkalespor’a ve taraftara destek
Kırıkkale’de yaptığı çalışmalarla ekonomik alanda adından söz ettiren Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Futbol Takımına prim vereceğini açıkladı. Ayrıca taraftar gruplarına da destek vereceğini söyledi. 

TAKIMA 50 BİN TL TARAFTARLARA 5 BİN TL DESTEK
Kırıkkale ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde yatırım yapan Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve taraftar gruplarına destek olacağını açıkladı. Takıma şampiyon olması halinde 50 bin TL, taraftar gruplarına ise takım şampiyon olsun yada olmasın ayrı ayrı 5 bin TL destekte bulunacağını söyledi. Vural, takımın şampiyon olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

EN GÜZEL YERDE OLMASI GEREKİR 
Kırıkkaleli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Vural, Kırıkkalespor´un üst liglere ilimizi temsil etmesi gerektiğini belirterek, daha iyi yerlere layık olduğunu söyledi. Vural, “Bizler Kırıkkale´de yaşayan ve burada kazandığımızı bu topraklara harcayan insanlarız. Bu yüzdendir ki şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz. Bu başarının daha da ileriye taşınmasını amaç ediyoruz.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.