Vali Sezer’den hastaneye inceleme

Vali Sezer’den hastaneye inceleme
​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Sağlık Müdürlüğü ana binası ile Yüksek İhtisas Hastanesi’nin çeşitli birimlerini ziyaret etti.

Hastanede muayene olmaya gelen vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer, burada istek talep ve önerileri dinledi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Yunus Sezer ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz Ana Binasını ziyaret etti. Burada gerçekleştirilecek yeni düzenleme için İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu’dan bilgiler alan Vali Sezer beraberindeki heyet ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret etti. Buradaki heyeti hastane Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest karşıladı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TALİMAT

Birlikte Engelli ve Yaşlı Refakat Birimini ziyaret eden Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer, daha sonra kısa adı ÇİM olan Çocuk İzlem Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki çalışan personelden bilgiler aldı. Muayene için gelen hastaların taleplerini de alan Sezer, Acil Servislerin Sarı ve Yeşil ile Müşahede Alanlarını inceleyerek hastaların çeşitli sorunların çözümlenmesi için talimatlar verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.