Üniversite’den kalkınma planı

Üniversite’den kalkınma planı
Akademik eğitim ve öğretim alanında daha geniş çalışma yapma noktasında daha büyük başarılar elde edileceği ifade edildi.

Akademik eğitim ve öğretim alanında daha geniş çalışma yapma noktasında daha büyük başarılar elde edileceği ifade edildi.

DEĞERLENDİRİLMELER YAPILIYOR

TBMM'de kabul edilen ve 24 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile resmi gazetede yayımlanan 11. Kalkınma Planı (2019-2023) Kırıkkale Üniversitesi birimlerince geniş katılımla değerlendirilmeye devam ediyor. Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ın başkanlığında akademik ve idari birim başkanları ile iki ayrı toplantı gerçekleştirildi.

KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK

Toplantıda 11. Kalkınma Planı'nda üniversiteleri ilgilendirilen hususlar ve Üniversitemizin vizyonu Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından birimlerle paylaşıldı. Birim başkanları ise kendilerinden Kalkınma Planı çerçevesinde birimlerini ilgilendiren konularda hazırladıkları eylem planları sundu. Akademik ve idari birimlerin çalışmalarını tamamlaması neticesinde Üniversite 2019-2023 eylem planı hazır hale getirilerek kamuoyu ile paylaşılacak.

MAKİNE-ELEKTRİKLİ TEÇHİZAT

Kırıkkale Üniversitesi, 11. kalkınma planında belirlenen öncelikli sektörlere (İlaç ve Tıbbi Cihaz ,Elektronik, Makine-Elektrikli Teçhizat, Otomotiv, Raylı Sistem Araçları) ilaveten tarım, turizm ve savunma sanayii gibi öncelikli gelişme alanlarına yönelik 5 yıllık planını hazırlanıyor. Bunun yanında, kalkınma planı içerisinde yer alan yükseköğretime ve eğitime yönelik maddeler incelenerek, üniversitemizi ilgilendiren hususlar, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek gelecek beş yılın yol haritası belirleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.