Ülkü Ocakları ve Gazeteciler dostluk maçında buluştu 

Ülkü Ocakları ve Gazeteciler dostluk maçında buluştu 
Sosyal ve kültürel alanda etkinliklere imza atan Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı, gazeteciler ile dostluk maçında bir araya geldi.

GAZETECİLERDEN MAÇ GELENEĞİ 
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı ve Kırıkkaleli basın mensupları arasında dostluk maçı düzenlendi. Maça katılan Ülkü Ocakları İl Teşkilatı üyeleri ve basın mensupları doyasıya eğlendi. Kırıkkaleli basın mensupları, gelenek haline getirdikleri halı saha maçlarına bir yenisi daha ekledi. Bu zaman kadar siyasetten ve bürokrasiden birçok kişiyle maç düzenleyen basın mensupları, bu kez de Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Teşkilatı ile karşı karşıya geldi. 

KAZANAN DOSTLUK OLDU
Şehirdeki kurum ve kuruluşların, yerel basınla kaynaşması amacı ile düzenlenen maçta, her iki tarafta doyasıya eğlendi. Dostluğun kazandığı maçta, renkli görüntüler ortaya çıktı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, “Kırıkkale’mizin yerel gazetecileri ile birlikte bir dostluk maçı düzenledik. Yapmış olduğumuz maçın kazanını yine dostluk oldu.” dedi. Karşılaşmada MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü ocakları yönetimi ve çok sayıda basın çalışanları katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.