Uca: “Kongrede aday olmayacağım!”

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Veli Uca, Gazeteci Kadir Yahşi’nin moderatörlüğünü yaptığı ‘Bire Bir’ programına konuk oldu.

BÜTÜN SORULARI CEVAPLADI 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, 2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamadı. Sezon başında yapılan 2. Lig hedefiyle yola çıkan Kırıkkalespor, şuanda ise ligde kalmak için mücadelesini sürdürüyor. Bu sezonun bitimine son 4 hafta kala kulüp başkanı Veli Uca, gazeteci Kadir Yahşi’nin ‘BireBir’ programına konuk oldu. Kırıkkalespor’un tüm bilinmeyenlerinin masaya yatırıldığı programda Uca, bütün soruları şeffaflıkla cevapladı. 

BEN KULUBÜ BORÇLANDIRMADIM     
Sezon başında yapılan transferlerin imkanlar dahilinde yapıldığını vurgulayan Uca, bu imkanlar dahilinde hedeflerine gitmek için mücadele sergilediklerini söyledi. ‘Ben kulübü borçlandırmadım’ diyen Uca, “İsteseydim kulübü borçlandırarak çok büyük transferler yapabilir ve üst lige çıkma hedefine daha yakın olabilirdik. Ama biz hem şehrimize hem de takımımıza altından kalkamayacağı bu yükü asla yükleyemezdik” dedi.

KENDİ CEBİMDEN TAKIMA DESTEK SAĞLADIM 
3 yıllık başkanlık süreci içerisinde hiçbir farklı işlere karışmadığını söyleyen Uca, kendi adına iş aldığına yönelik dedikodu üretenlere sert çıktı. Uca, “Eğer ki ben kulüp başkanlığı ismini kullanarak ya da kulübe gelecek para karşılığında onu şahsıma çevirdiysem bunu yapan şerefsizdir, namussuzdur, alçaktır. Ben yeri geldi kendi kazancımdan takıma para desteği sağladım, yeri geldi futbolcularımıza prim desteğini kendi cebimden ödedim” ifadesinde bulundu. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.