Türkyılmaz’dan öğrencilere sınav desteği 

Türkyılmaz’dan öğrencilere sınav desteği 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokul ve liselerde eğitim gören 11 bin 903 öğrencinin girdiği genel değerlendirme sınavının sponsoru oldu.

SPONSORLUĞUNU ÜSTLENDİ
Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaptığı projelerle adını sıkça duyuran Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere, genel değerlendirme sınavı yapıldı. İl genelinde 11 bin 903 öğrencinin katıldığı sınavın sponsorluğunu Yahşihan Belediyesi üstlendi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, genel değerlendirme sınavı öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ile birlikte Kırıkkale Lisesi'ni ziyaret ederek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.  Daha öncede eğitime yönelik projeler yapan Türkyılmaz, İlk ve ortaöğretim düzeyi son sınıflardaki 756 öğrencimizin, merkezi sınava hazırlanıp hedeflerine ulaşması için kurulmuş bir sistem olan, 25 binden fazla sorunun yer aldığı “Soru Kampüsü” ve genel başarı yüzdesini arttıracak “Yapay Zekâ Teknolojisi” ile buluşturmuştu. Ayrıca Şehit Osman Yıldırım İlkokulu’nda öğrencilere tablet, masa, sandalye ve hijyen seti hediye etmişti.

EĞİTİMLERİNE GÖNÜL VEREN BELEDİYEYİZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yapmış olduğu açıklamasında, Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaptığımız projelerle çalışmalarını sürdürüyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokul ve liselerde eğitim gören 11 bin 903 öğrencinin girdiği genel değerlendirme sınavının sponsoru olduk. İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Hayati Telefoncu ile birlikte Kırıkkale Lisesi'ni ziyaret ederek, sınav öncesi öğrencilere başarılar diledik. Gençlerimizin meslek sahibi olabilmeleri konusunda eğitimlerine gönül veren bir belediyeyiz. Öğrencilerin, ilerleyen dönemlerde başarılı bir bürokrat, doktor, öğretmen ve akademisyen olmalarına katkı sağlamak için her türlü desteği vermeye hazırız.” İfadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.