Türkyılmaz’dan muhaliflere hodri meydan!

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ‘Başkana Randevusuz Sorular’ programında muhaliflere yüklendi.

SALVOLARLAGÖNDERME YAPTI 
Yahşihan Belediyesi’nin resmi Youtube kanalı üzerinden ‘Başkana Randevusuz Sorular’ programının bu hafta 10’uncusu yayınlandı. Yayında, vatandaşların kendisine gönderdiği soruları objektif şekilde cevaplayan Belediye Başkanı Osman Türyılmaz, yapılan çalışmaları karalamak için dedikodu üreten muhaliflere sert çıktı. Asılsız iddialarda bulunanlara salvolarla gönderme yapan Türkyılmaz, “Benim telaşem, benim kaygım, benim bu kadar agresifliğim, bu kadar çabalamam Yahşihan’a bir şeyler hizmetler yapalım diye.”

DENETLENMEK İÇİN BAKANLIĞA BAŞVURDUK
Türkyılmaz, “Tabi ki şunu da diyebilirler işte yaptın ama belediyeyi borçlandırdın. Evet, borçlandırdık ama borç yiğidin kampçısıdır. Borçlandırmadan olmuyor, ben en azından bu belediyeyi borçlandırırken alıp bir yerlere götürmedim. Bizim yaptığımız yatırımlar ortada. Yazı İşleri Müdürlüğümüze talimat verdim. İçişleri Bakanlığı’ndan Yahşihan Belediyesi’nin özellikle de muhasebe, fen işleri ve imarın teftiş edilmesi noktasında talimat verdim.”

BELGESİ BİLGİSİ OLANLAR GETİRSİN 
“Ellerinde belgesi, bilgisi olanlar kapı arkalarında etek altlarında hanımefendilerden özür diliyorum. Böyle kovuklarda konuşmasınlar delikanlılık sadece cinsiyet meselesi değildir bir duruş meselesidir duruş gösterip söyleyebilirler. Elinde bilgisi, belgesi,  olanlar varsa ben her şeye açığım hadi eyvallah demesini de bilirim çünkü ben onurlu yaşadım. Dik duracağız, ama diklenmeyeceğiz. Hadi bakalım getirsinler ben İçişleri Bakanlığı’na yazıyı yazıyorum size de hodri meydan diyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.