Türkyılmaz’ın çay daveti mitinge dönüştü

Türkyılmaz’ın çay daveti mitinge dönüştü

Yerel Seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın Cumartesi akşamı, Yahşihan’da bulunan Seçim Bürosunda verdiği çay daveti adeta mitinge dönüştü.

YÜZLERCE YAHŞİHANLI KATILDI

MHP Adayı Türkyılmaz’ın yalnızca çalışma arkadaşlarıyla çay içmek üzere verdiği davete katılan yüzlerce Yahşihanlı, “Yahşihan’ın Başkanı Osman Türkyılmaz”, “Hak, hukuk, adalet; Milliyetçi Hareket” ve “Her yerdeyiz, gönüllerdeyiz” sloganları eşliğinde Yahşihan Meydanında bir de yürüyüş gerçekleştirdi.

İL BAŞKANI VE OCAK BAŞKANI DA KATILDI

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Yahşihan İlçe 2. Başkanı Ersin Ağar, Yahşihan İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yıldıran, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman, MHP’li İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının yanı sıra 500’den fazla vatandaşın katıldığı çay sohbetinde konuşan İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP’nin bu seçimde başta İl Merkezi ve Yahşihan olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde zafere ulaşacaklarını kaydetti.

TÜRK MİLLETİ ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ TERCİH EDECEK

MHP’nin yerel yönetimlerde sergilediği dürüst, projeci ve üretken belediyecilik anlayışının Türk Milleti tarafından takdir gördüğünü ifade eden Baloğlu, “31 Mart 2019’da Türk Milletinin tercihi elbette Milliyetçi Hareket’in üretken belediyecilik anlayışından yana olacaktır” şeklinde konuştu. Yahşihan halkının özlediği hizmete Osman Türkyılmaz’ın başkanlığıyla kavuşacağını vurgulayan Baloğlu, “Sizlerin desteğiniz ve Allah’ın takdiriyle Yahşihan aradığı belediye başkanına kavuşacaktır” ifadelerine yer verdi.

“İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ SİZLERİ TANIMIŞIM”

Çay davetine icabet eden çalışma arkadaşlarına teşekkür eden MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz da, “Bugün yalnızca çay içmek üzere siz çalışma arkadaşlarımı davet etmiştim. Ancak şu an karşımda Yahşihan’ı özlediği günlere kavuşturmaya inanmış yüzlerce yürekli hanımefendi ve beyefendi görüyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım” diye konuştu.

“SEÇİME YALNIZCA 104 GÜN KALDI”

Seçime yalnızca 104 gün kaldığının altını çizen Türkyılmaz, “Siz değerli gönül dostlarımdan 104 gün daha çalışmanızı, gayret etmenizi, daha fazla insanla bizleri buluşturmanızı rica ediyorum. Sizin gibi gönül dostlarıyla bir arada olduğumuz için, çıktığımız yoldaki en büyük yardımcımız Yüce Allah’a şükürler olsun” dedi.

ÖĞRENCİLER, HAYALLERİNE KAVUŞACAK

Gençlere seslenen Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman da, “Yahşihan, sınırları içerisinde 36 bin öğrenci potansiyeline sahip Kırıkkale Üniversitesini barındıran önemli bir ilçemizdir. Bu güzide ilçemizi kimin yönettiği belki de herkesten daha çok üniversite öğrencilerimizi ilgilendiriyor. Siz değerli gençlerimizin MHP Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ı tercih ederek hayal ettiğiniz şartlarda bir Yahşihan’a kavuşmanız yakındır. Zaten çocuklar bile biliyor, Osman Türkyılmaz geliyor” diyerek sözlerini tamamladı.


osmanss.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.