Türkyılmaz, halk günlerine devam ediyor

Türkyılmaz, halk günlerine devam ediyor
Bulduğu her fırsatta düzenli olarak halk günleri gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Park City Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

DÜZENLİ OLARAK TOPLANTILAR YAPIYORUZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve başladığı günden bu yana belli aralıklarla sürdürdüğü halk günleri toplantısında bu hafta da Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Park City Sitesi sakinlerinin sorun ve şikâyetleri dinlendi. Başkan Türkyılmaz, Park City Sitesi sakinleri ile fikir alışverişleri yaparak çözümler üretti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Genel olarak site çevresindeki sıkıntılardan çerçevesinde gelen soruları yanıtlayan Başkan Türkyılmaz çözüm için birim müdürlerini hazır bekletti.  Başkan Tükyılmaz, sorunları dinledi, çözümleri için ilgili birimlere gerekenleri yapmaları talimatını verdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu halk buluşmasına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Türkyılmaz, düzenli olarak halk toplantıları düzenlemeye devam edeceğini söyledi.

EYMEN’İN HAYALİ GERÇEK OLDU
Toplantı sırasında küçük Eymen’e herhangi bir isteği olup olmadığını soran Türkyılmaz, toplantı sonrası Eymen’in itfaiye aracına binme hayalini de gerçekleştirdi. Eymen ve arkadaşları gelen itfaiye aracına binerek mahalle turu yaptı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan Park City Sitesi Sakinleri ile düzenlemiş olduğumuz halk toplantısında bir araya geldik. Site sakinlerimizin taleplerini dinlediğimiz toplantımızda minik Eymen'in itfaiye aracına binme hayalini de gerçekleştirdik. Bizleri misafir eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.