Türkyılmaz’dan takdire şayan davranış

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede bulunan ve geçim sıkıntısı yaşayan bir vatandaşa yeni ev ve eşyalar vereceğini söyledi.

GAZETEKALE.COM HABER MERKEZİ

YENİ EV VE EŞYA
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçim sıkıntısı yaşayan bir vatandaşa yardım eli uzattı. Türkyılmaz, Yahşihan ilçesinde eşyaları, kapı ve pencereleri olmayan eski bir evde yaşamaya çalışan Murat isimli bir vatandaşa, yeni ev ve eşya sözü verdi. 

“BENİM BELEDİYE BAŞKANLIĞIM BATSIN!”
Söz konusu vatandaşın geçim sıkıntısı çektiğini öğrenen ve bizzat giderek orada vatandaşla konuşan Başkan Türkyılmaz, “Murat, senin yaşadığın yerde kimse yaşamaz. Kapısı yok, penceresi yok, hiçbir şeyi yok. Sende orada yaşarken benim belediye başkanlığım batsın. Ben sana ev yapmak istiyorum. Senden ricam bana 15 gün müsaade et ablanla yaşa. Ben vicdanen rahatsızı senin o evde yaşamandan. Ben yeni duydum daha bunu. Bu hata benim hatam, senden özür diliyorum. Eğer uygun görürsen güzel bir ev yapmak istiyorum sana.” dedi.

“EVİNİN TÜM EKSİKLERİNİ ALACAĞIM”
Söz konusu vatandaşın ev için istediği televizyon isteğini de geri çevirmeyen Türkyılmaz, “Ben sana televizyon da alacağım, buzdolabını, çamaşır makineni her şeyi alacağım. Ama senden tek ricam 15 gün ablanla beraber yaşaman. Bu süreçte ben de evi bitirmiş olacağım.” dedi.
 


5fad5c17c51a3-yoksul aile (3).jpeg

5fad5c1919ba6-yoksul aile (7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.