Türk Milleti’nin gücüne güç katan zafer 

Türk Milleti’nin gücüne güç katan zafer 
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Tekbıyıkoğlu, “30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacak"dedi.

MUTLULUK VE HEYECANINI YAŞIYORUZ
Tekbıyıkoğlu, “Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş aziz milletimizin şanlı tarihine adını altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 100. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.”

BERABERLİK ANLAYIŞIYLA HER ZAMAN KORUYACAKTIR
“30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının simgesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Haber: (Stajyer) Süleyman Ok 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.