Torunlu: “İHA muhabiri şehit ailelerimizden özür dilemeli”

Torunlu: “İHA muhabiri şehit ailelerimizden özür dilemeli”
Şahsi Facebook sayfasından huzur ve güvenin teminatı aziz Jandarma teşkilatına yönelik saygısız paylaşım yapan Kırıkkale İHA muhabiri Hasan Ay’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ 
İhlas Haber Ajansı (İHA) Kırıkkale muhabiri Hasan Ay’ın şahsi Facebook sayfası üzerinden Jandarma Teşkilatı’nı karalayıcı ve saygısız paylaşımına tepkiler büyümeye başladı. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, yapılan bu paylaşımın şehit ve gazi ailelerini derinden üzdüğünü dile getirdi. Torunlu, konu hakkında İHA yetkililerini ve kamu kurumlarının diğer yetkililerini göreve davet etti. Torunlu, “İHA muhabiri Hasan Ay, kamuoyunun önüne çıkarak jandarma teşkilatımızdan özür dilemelidir” dedi.


KONU HAKKINDA GEREKENLER YAPILMALIDIR 
Jandarma Teşkilatı’nın vatan ve milletin huzuru ile güvenliği için mücadele verdiğini dile getiren Torunlu, yapılan bu saygısız paylaşımı oldukça yersiz bulduğunu dile getirdi. Toplumda uyulması gereken kuralların herkes için eşit ve geçerli olduğuna değinen Torunlu,  “Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan ve diğer kanunların ve Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin verdiği görevleri yerine getiren, silahlı genel kolluk kuvvetidir. Aziz vatan toprakları uğruna her türlü fedakarlığı her türlü zorluğa göğüs gererek Aziz milletimiz için gerektiğinde şehit olmayı göze almış Gazi olmayı onur saymış Güzide personellerle dolu hepsi de birbirinden onurlu kişilerin oluşturduğu ender bir teşkilattır.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.