TOBB Meslek Lisesi inşaatı devam ediyor

TOBB Meslek Lisesi inşaatı devam ediyor
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı,  TOBB tarafından Keskin’de yapımına başlanan 24 derslikli meslek lisesinin inşaatını ziyaret etti. Varlı yetkililerden inşaat ile ilgili bilgi aldı.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke genelinde çeşitli illerde başlattığı Meslek Lisesi projelerine Kırıkkale’nin de dahil edilmesi için yoğun çaba sarf eden Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının bu girişimleri neticesinde Keskin’de yapımına başlanan 24 derslikli Meslek
Lisesinin inşaat çalışmaları sürüyor. 

700 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK
Mart ayında başlayan çalışmaların geldiği noktayı yerinde görmek için şantiye alanını ziyaret eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Koronavirüs nedeniyle birçok yerde inşaat çalışmalarına ara verilmesine rağmen okulun biran önce tamamlanması için tedbirler alınarak çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Varlı, okulun mümkün olan en kısa sürede eğitime hazır hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi. Varlı, 24 derslikli Keskin TOBB Meslek Lisesi tamamlandığına Elektrik, Elektronik, CNC ve Makine bölümlerinde 700 öğrenci eğitim göreceğini belirtti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.