Teknik Direktör Güraçar: “En zorlu döneme girdik”

Teknik Direktör Güraçar: “En zorlu döneme girdik”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Erman Güraçar, en zorlu döneme girdiklerini belirterek, “22 günde oynayacağımız 7 maçlık periyodun en zor kısmına girdik. Şimdi 14 günde 4 maç bizi bekliyor” dedi.

14 GÜNDE 4 MAÇ YAPACAK
Misli.com TFF 3. lig 4. Grubunun en zorlu rakiplerinden biri olan Bursa Yıldırım Spor’a kendi sahasında 3-2’lik skorla kaybeden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu haftaki karşılaşmada Kozanspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etti.  Küme düşme potasından uzaklaşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 14 günde çok zorlu 4 maça çıkacak. 31 Aralık’ta Alanya Ketsel Spor, 4 Ocak’ta Siirt İl Özel İdare Spor deplasmanına çıkacak olan Kırıkkalespor, 7 Ocak tarihinde Düzcespor, 10 Ocak tarihinde ise Bayrampaşaspor’u iç sahada konuk edecek. Fikstürden en az hasarla ayrılma Ligde elde ettiği 15 puanla tablonun 13. sırasında yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, zorlu fikstürden en az hasarla ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyor.

8 GÜNDE 3 MAÇ OYNADIK
4 maçı iyi değerlendirip ilk devreyi en iyi şekilde tamamlamaya çalışacaklarını belirten Güraçar, “22 günde oynayacağımız 7 maçlık periyodun en zor kısmına girdik. Şimdi 14 günde 4 maç bizi bekliyor. Mevcut kadromuzu en verimli şekilde kullanıp oyun sistemimize en yüksek sadakatı gösterip kalan 4 maçtan toplayacağımız puanlar ile devreyi en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız. Hafta sonu son 4 maçında gol yememiş ve yenilmeyen Kozan FK ile oynadık. Alt sıralardan bağlantımızı koparmak adına önemli bir maçtı. 8 günde 3. maçımızı oynadık. Bu yükü kaldırmak kolay değil. Tüm oyuncularımızı tebrik ederim.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.