Teknik Direktör Beykoz, takımla ilk antrenmana çıktı

Teknik Direktör Beykoz, takımla ilk antrenmana çıktı
Teknik Direktör Erman Güraçar ile yollarını ayıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, deneyimli teknik adam Ali Beykoz ile anlaşma sağlamıştı. Beykoz, takıma geldiği ilk gün antrenmana çıktı. Ayrıca bir açıklama yapan Beykoz, “Kırıkkalespor şuan tam kırılma noktasında duruyor. Play-off’u tabi ki gönül ister. Ben yönetimle yukarıya yönelik anlaşma yaptım.” dedi.

HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Misli.Com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, geçtiğimiz gün Teknik Direktör Erman Güraçar ile yollarını ayırmıştı. Ayrılığın hemen ardından teknik direktör arayışına giren Kırıkkalespor, bugün Teknik Direktör Ali Beykoz ile anlaşma sağladı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Binasında basın toplantısı düzenleyen Beykoz, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Tecrübeli teknik adam Ali Beykoz, Fikret Karabudak Stadyumunda, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. 

“KIRIKKALE BÜYÜK BİR ŞEHİR, BURAYA ARZU EDEREK GELDİM.”
“Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Tabi ki bu değişiklikler sezon başında olunca daha iyi oluyor. Sezon içerisinde bazı neticelerin kötü olması hoca değişikliklerine neden oluyor. Maalesef ülkemizde de hemen hemen her dönem 4-5 kez hoca değişikliği oluyor. Bende aynı şekilde sezon başı İskenderunspor’un hocasıydım şimdi Kırıkkalespor’un hocası oldum. Kırıkkalespor da şu an üçüncü hocayla çalışmış oluyor ama gerçek olan bir şey söylemek istiyorum buraya çok isteyerek, arzu ederek geldim. Kırıkkale büyük şehir, futbola aç bir şehir.”

“ÖNEMLİ OLAN İLK MAÇI KAZANMAK”
“Tabi yılların tecrübesi var üzerimizde, bun durumu futbolcularımıza aksettirebilirsek, onlarla o paylaşımı yapabilir ve sevgiyi paylaşabilirsek ve oyuna da o katkıyı koyarsak mutlaka buradan başarılı bir şekilde çıkacağımızı düşünüyoruz. Takımı genel olarak puan ve kalan maçlar açısından analiz ettim. Şimdi üç tane maçımız var. Bildiğiniz üzere şu an 23 puanımız var. Eğer bir seri yakalayabilirsek, bu haftaki maçı da kazanırsak o moral ve motivasyonla ilerlersek Modafen maçına da daha moralli bir şekilde gideriz. Önemli olan ilk maçı kazanmak.”

“BEN BURAYA GEZMEYE GELMEDİM”
Yaklaşık 20 senedir hocalık yapıyorum. İki defa birinci lig çalıştırdım, beş kez ikinci lig çalıştırdım, diğer kalan yıllarda da üçüncü lig çalıştırdım. Üçüncü ligde şu eksik, bu eksik demek, hele ki sezonun başında söylemek çok doğru bir terim olmuyor. Önemli olan o çocuğu pazara iyi taşımak lazım. Bir şekilde bir takım kurulmuş. Kırılgan bir yapısı var. Sahanın içinin yumuşak oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum. Fakat oyuncuları daha agresif bir pozisyona taşımak zorundayız. Ben buraya gezmeye gelmedim. Gittiğim her takımda başarıya aç. Bende o mücadeleyi vermek için geldim.  Gerekli neticeyi alırsak takımı kısa zamanda daha iyi yerlere getireceğiz.”

“TARAFTARI MUTLU EDECEĞİZ”
“Bugün pandemiden dolayı çok göremiyoruz ama geride gizli bekleyen büyük bir taraftar kitlesi var. Evinde de olsa dışarda da olsa İnşallah taraftarımızı mutlu edeceğiz, hedefimiz bu yönde. Eğer seri yakalayabilirsek taraftarın Play-off beklentisini de karşılarız.”
 


602fcbd30e8a2-beykoz (2).jpg

602fcbd33e91a-beykoz (1).jpg

602fcbd3d196b-beykoz (3).jpg

602fcbd49a503-beykoz (4).jpg

602fcbd533f8d-beykoz (5).jpg

602fcbd60385a-beykoz (6).jpg

602fcbd737b45-beykoz (7).jpg

602fcbd760ac0-beykoz (8).jpg

602fcbd81f8e4-beykoz (9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.