Tekbıyıkoğlu: “Türkiye yüzyılı misyonuyla mücadelemiz sürecek”

Tekbıyıkoğlu: “Türkiye yüzyılı misyonuyla mücadelemiz sürecek”
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, yeni yıl nedeniyle açıklamalarda bulundu. Tekbıyıkoğlu, “2022 yılını uğurlarken bizi biz yapan tüm hatıralarımız yadımızda muhafaza edilmek suretiyle geride kalıyor” dedi.

ARAMIZDAKİ EN GÜÇLÜ BAĞDIR 
Tekbıyıkoğlu, “Zaman yekpare, geniş bir sonsuzlukta bizi kucaklamaya ve akmaya devam ediyor. Bu akışta yeni gelen her yıl, yeni umutlarla karşılanır. Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakırken İlimiz, ülkemiz, insanlık adına daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2023 yılını Kırıkkaleli hemşehrilerimle karşılamanın mutluluğu içindeyim. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çabaladığımız hedeflerimiz gelecekle aramızdaki en güçlü bağdır. “


YENİ YIL HAYIRLARA VESİLE OLSUN 
“Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmeden, iyiye ve güzel olana ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz. Geride bıraktığımız yılda, devletimizin ve milletimizin nazarında katma değer oluşturan tüm çabalarımıza “Türkiye Yüzyılı” ve “Cumhuriyetimizin 100.yılında daha da ileriye” hedefiyle hep birlikte, daha büyük ve güçlü adımlar atarak devam etmek arzusundayız.”

BİRLİK, BERAERLİK VE REFAH İKLİMİ 
“Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereket, huzur ve sağlık ve afiyet içinde geçmesi, Kırıkkalemiz, ülkemiz ve tüm insanlık adına birlik, huzur ve refah ikliminin hâkim olduğu, yediden yetmişe herkesin saadetle yaşayacağı, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü hayırlı bir sene olması dileğiyle tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve başarı ile idrak edecekleri bir yıl geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.