Tekbıyıkoğlu: “Öğretmenlik memuriyet değil Özel bir görevdir” 

Tekbıyıkoğlu: “Öğretmenlik memuriyet değil Özel bir görevdir” 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Yunus Emre İlkokulu ve Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

ÖĞRETMENLER İLE SOHBET ETTİ
Ziyaretlerine ilk olarak Yunus Emre İlkokulu’nda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek başlayan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, öğretmenler ile bir araya geldi. Derste bulunan öğretmenleri sınıflarında ziyaret ederek günlerini kutlayan Vali Tekbıyıkoğlu, ders yapan öğrenciler ile de sohbet etmesinin ardından öğretmenlere karanfil takdim etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Daha sonra Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu, öğretmenlik mesleğinin önemli bir meslek olduğunun altını çizdi. Vali Tekbıyıkoğlu, “Öğretmenlik sadece bir memuriyetten ibaret değildir, özel görevlerdir. Bu güzel günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü söylüyoruz, ‘Öğretmenler! Yeni Nesil Sizlerin Eseri olacaktır.’ Aslında Atatürk’ün bu sözünün devamında, ‘Bu eserin kıymeti yapacağınız fedakârlığın derecesiyle orantılı olacaktır...’ ifadeleri yer alıyor, bu da çok önemli bir noktadır. Öğretmenlerimizin sayesinde çocuklarımızın donanımları artmaktadır.” 

MİLLETİMİZİN GELECEĞİNİ YOĞURUYORSUNUZ
“Bütün çocuklarımız örnek olarak öğretmenlerini almaktadırlar. Sizler öğrencilerinize, dürüst ve doğruluğu öğretiyorsunuz. Milletimizin geleceğini yoğuruyorsunuz. Bilgi tarihin her döneminde kutsal kabul edilmektedir. Devletin en önemli, en kritik yerlerinde görev alabilmek için iyi bir eğitim almak gerekir. Siz değerli öğretmenlerimiz bu eğitimleri çocuklarımıza verecek olanlarsınız. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ile birlikte okulları ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, öğretmenler ile birlikte günün anısına pasta kesti.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.