Tebrik çiçekleri şehit ve gazi ailelerine

Tebrik çiçekleri şehit ve gazi ailelerine
MHP İl Teşkilatı, Türkiye Harp Malulü Şehit ve Gaziler Derneği ile Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği’ni ziyaret etti. İl teşkilatı kendisine gelen tebrik çiçeklerini şehit ve gazi ailelerine hediye etti. 

ÇİÇEKLER, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE HEDİYE EDİLDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, Türkiye Harp Malulü Şehit ve Gaziler Derneği ile Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği’ni ziyaret etti. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve parti yönetiminin katıldığı ziyarette, şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelindi. MHP İl Teşkilatı kendilerine gelen tebrik çiçeklerini şehit ve gazi ailelerine hediye etti. 

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Şehit ve gazi ailelerinin istek ve taleplerini yerinde dinleyen Milletvekili Öztürk, “İl ve Merkez İlçe Başkanlığımıza gelen çiçeklerden hediye ettiğimiz şehit ailelerimizin yüreklerini bir nebze olsun ısıtabilmişsek ne mutlu bize. Kırıkkale, vatan toprakları için çok sayıda şehit vermiş bir ilimiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız.” dedi.  

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.