Süleymaniye okulları eğitimde fark oluşturuyor

Süleymaniye okulları eğitimde fark oluşturuyor
Süleymaniye Okulları yönetimi, Gazetekale ailesini ziyaret edecek yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

GAZETEKALE AİLESİNE NEZAKET ZİYARETİ 
Süleymaniye Okulları, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına hazırlıklarını her alanda en iyi şekilde tamamlıyor. Süleymaniye Okulları Müdürü Mehmet Yaşar Bağardı, Süleymaniye Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Durusoy, Kurumsal İletişim Koordinatörü Mehmet Nuri işleyen, Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundular. 

MUTLU ÖĞRENİLERİN OKULU 
Yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Mehmet Yaşar Bağardı, “Yaklaşık 10 yıl önce Ankara’da eğitim hayatına başlayan ve Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren Süleymaniye Okulları, 2 yıl önce Kırıkkale'de açtığı yeni şubesi ile eğitim imkanı sunuyor. Eğitim alanında tecrübeli öğretmenleri, geniş bahçesi, temiz ve ferah derslikleri, görsel sanatlardan dramaya, spor etkinliklerinden etütlere kadar birçok detayların düşünüldüğü Süleymaniye Okulları, 2022-2023 yeni eğitim takvimine sayılı günler kala bütün hazırlıklarını tamamlamış durumda” dedi. 

HERKESİ OKULLARIMIZA BEKLİYORUZ 
Müdür Bağardı, “Yarınlar için hayal kuran tüm öğrencilerimizi kurumumuza bekliyoruz. Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerini yetiştirmek için gereken çaba ve gayreti en iyi şekilde sergiliyoruz. Bizler bütünsel eğitim olarak öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, bedensel, sosyal, ruhsal ve dil gelişimlerini bütünsel olarak takip ediyor; profesyonel yönetim anlayışı, seçkin eğitimci ve değerli öğrencileriyle, son teknoloji ile donatılmış akıllı dersliklerde faaliyet gösteriyoruz” ifadesinde bulundu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.