Sulakyurt’ta içme suyu altyapısı yenileniyor 

Sulakyurt’ta içme suyu altyapısı yenileniyor 
Sulakyurt belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizde içme suyu sorunu yaşayan mahallelerde başlatılan alt yapı yenilenmesi, ekiplerimizin hızlı çalışmaları ile devam ediyor.

HER ALANDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Sulakyurt Belediyesi tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik’in talimatları neticesinde belediye ekipleri, çarşı merkezde başlayarak baraj yoluna kadar su hattı yenileme çalışmalarına başladılar. Başkan Bildik, “Belediye olarak her alanda elimizden gelen çaba ve gayretin en iyisini gösterme mücadelesi içerisindeyiz” dedi. 
 

10 GÜN SU KESİNTİSİ YAŞANACAK 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bildik, “İsmail Bildik, “Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmalarına belirlenen programlar dahilinde ilçelerimiz ve mahallelerimizde devam edeceğiz. Kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Cumhuriyet ve Yeni Mahallelerimizde sabah 08.00’dan akşam 20.00’a kadar tahmini 10 gün su kesintileri olacaktır. Biz çalışıyoruz ilçemiz güzelleşiyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” dedi.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.