Sulakyurt’a yeni hükümet konağı

Sulakyurt’a yeni hükümet konağı
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi, uzun zamandır beklediği önemli bir yatırıma ev sahipliği yapacak. İlçeye yeni hükümet konağı yapılacak.

YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK 
Sulakyurt ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak. 20 Şubat 2023 tarihinde ihale edilecek olan hükümet konağının tamamlanması ile birlikte Sulakyurt’un çevresi yeni bir görünüme kazanacak. İlçenin uzun süredir beklediği yatırımla ilgili Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, açıklamalarda bulundu. Bildik, modern hükümet konağı binasının 20 Şubat 2023 tarihinde ihale edileceğini söyledi. 


72 EDAT KONUT İNŞAATI İHALEYE ÇIKACAK 
Bildik, “İlçemiz için ne söz vermiş isek yapmamızı nasip eden rabbime şükür ediyorum. Sulakyurt ilçemizde bulunan hükümet konağı çok eski ve kullanışlı değildi. Kullanımı çağın gereksinimlerine uygun olmayan hükümet konağının yerine modern bir hükümet konağı yapılacak” dedi.  Ayrıca Başkan Bildik, Sulakyurt ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ne 72 adet konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesinin 16 Ocak 2023 tarihinde ihaleye çıkacağının müjdesini de verdi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün destekleri ile bu işlerin yapıldığını söyleyen Başkan Bildik, emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan  

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.