Sulakyurt’a spor kompleksi 

Sulakyurt’a spor kompleksi 
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren her alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeye önemli bir yatırım daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERİYORUZ 
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde gençlerin daha etkin spor aktivitelerinde bulunması amacıyla spor kompleksi yapılacak. 8 bin 800 metrekare alan üzerine yapılması planlanan arsanın tapusunu Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Yüksel’e teslim etti. Başkan Bildik, “En kısa sürede ihalesi yapılarak yapımına başlanacaktır. Yapılan her şey memleketimiz için. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur. İlçemizin her alanda gelişmesi amacıyla elimizden gelen çalışmaları en iyi şekilde sergilemeye çalışıyoruz” dedi.


BÜTÜN İMKANLARIMIZI KULLANIYORUZ 
Sulakyurt bizim sevdamız sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Bildik, “İlçemizin her alanda gelişmesi ve büyümesi için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. İnşallah yapılacak olan spor kompleksiyle beraber ilçemizin çehresi daha da değişecektir.  Biz gece gündüz demeden ilçemizin gelişmesi amacıyla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.