Softbol takımı Türkiye İkincisi

Softbol takımı Türkiye İkincisi
Okul Sporları Federasyonu tarafından 2018 - 2019 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Softbol Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Muğla Fethiye’de 32 ilden toplam 480 sporcunun katılımı düzenlenen şampiyonaya ilimizi temsilen Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi takımı katılmış olup,  Şampiyona da Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; “İlimiz adına şampiyonaya katılan ve Türkiye ikincisi olan takımımızı tebrik ediyorum. Softbol branşı gençlerin ilgisini çeken bir branştır.”

 

 “İlimizde de bu branşla ilgili ciddi bir antrenman ve çalışma programı vardır. İnşallah önümüzdeki şampiyonalara katılımın daha fazla olacağına inanıyorum. Yine bu tür şampiyonalarda Türkiye Şampiyonluğunun geleceğine de inancımız ve güvenimiz tamdır. Başarının elde edilmesinde emeği geçen antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Sporcularımızı başarılardan dolayı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.