Sezer ve Saygılı iş adamlarıyla bir araya geldi

Sezer ve Saygılı iş adamlarıyla bir araya geldi
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’ye yatırımcıları çekmek için İstanbul’da iş adamlarıyla bir araya geldi. 

KIRIKKALE’YE DAHA ÇOK YATIRIMCI ÇEKECEK
Kırıkkale’ye daha çok yatırımcı çekmek ve yeni iş kolları oluşturarak istihdam sahaları açmak için düzenlenen ziyaretlerde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ilk olarak İş Adamları Vakfı (GİV) Başkanı Mehmet Koç’u ziyaret etti. Ardından da MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’yi ziyaret eden Sezer ve Saygılı Kırıkkale’nin daha hızlı büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ
İş Adamları Vakfı ziyaretinde Vali Sezer ve Başkan Saygılı, Organize Sanayi Bölgesi ve yatırım yapılabilecek bölgeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehre yatırım yapacak iş adamlarına yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek, “Kırıkkale’miz bulunduğu coğrafi konum açısından birçok avantajları barındırmakta, bizlerde yatırımcılarımıza her türlü alanda yardımcı olmaya hazırız. Önümüzdeki günlerde şehrimize taşınması planlanan ve büyük yol kat ettiğimiz Mühimmat depo komutanlığı ve Jandarma eğitim birliği şehrimize önemli katkılar sağlayacak. Bu durum iş adamlarımıza çeşitli yatırım alanları doğuracağına inanıyoruz” dedi.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.