Serdar Yarar alacağı oyu açıkladı

Serdar Yarar alacağı oyu açıkladı
Bugün saat 15.00’te İl Kültür Merkezi’nde projelerini açıklayacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, sabah kahvaltısında yerel ve ulusal medya mensupları ile bir araya geldi. Bir soru üzerine cevap veren Yarar, alacağı oyu açıkladı. “31 Mart akşamı hedeflediğimiz oy sayısı 71 bin. İnşallah kazanacağız” dedi.

Sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, sohbet havasında geçen toplantıda bir çok soruya açıklık getirildi. Bugün yapacağı proje açıklamasından bahseden Yarar, Kırıkkale’nin sorunlarına 40 başlıkta değindiklerini ancak bu başlıkların altında birçok proje yer aldığından bahsetti.

Gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını anlatan Yarar, Kırıkkalelilerin kendisini bağırlarına bastıklarını söyledi. İttifak için her türlü fedakarlığı yapıp, amacını aşan söylemlerden kaçtıklarını anlatan Yarar, 31 mart akşamı bu duruşlarında haklı çıkacaklarını söyledi. Anketlerde hep birinci çıktıklarını iddia eden Yarar, bir soru üzerine alacakları oyu da açıkladı. Serdar Yarar, 71 bin oy alarak seçimi kazanacaklarını öne sürdü.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ulusal gündemde yer alan EYT ve Af Yasasına ilişkin soruları yanıtladı. Af Yasasının bugün olmasa bile bir gün çıkacağını dile getiren Öztürk, EYT’nin meclis gündemin olduğunu ve yakın zamanda çıkacağını anlattı. MHP İl Başkanı ise AK Parti ile yaptıkları ittifaka değinerek, zarar verecek söylemlerden kaçındıklarını, aynı duruşun AK Parti İl Yönetiminin de sergilemesi gerektiğini vurguladı. MHP olarak birilerini eleştirerek bir yerlere varmaya çalışmak yerine yapacaklarını anlatarak bir şeyler kazanmayı tercih ettiklerini belirten Baloğlu, bunun için sahada yapacaklarını anlatarak seçmenin gönlünü kazandıklarını söyledi. Baloğlu, anketlerin de bunu işaret ettiğini belirtti.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.