Şehit eşinin adı kurada çıktı, herkes duygulandı 

Şehit eşinin adı kurada çıktı, herkes duygulandı 
Kırıkkale’de yıllardır bir ev hayali kuran vatandaşların hayalleri TOKİ’nin “İlk Evim İlk İş Yerim Kura” çekim töreni ile gerçek oldu.

919 KONUTUN KURRASI ÇEKİLDİ
TOKİ tarafından gerçekleştirilen Sosyal Konut Projesi kapsamında Kırıkkale il genelinde yapılacak konutlar için kura çekimi Kırıkkale Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplam 919 başvurunun olduğu il genelinde sahibinin belirlenmesi için düzenlenen kura çekim töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına giderken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla en büyük projelerinden birinin kura çekimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ev kurma hayali kuran ve burada hak kazanan vatandaşlarımıza yeni yuvalarında mutluluklar dileriz. Şehrimize TOKİ aracılığı ile yeni konutlar kazandırmak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı. 

ŞEHİT EŞİNİN İSMİNİ ÇEKTİ 
Töreninde ilk olarak Şehit ve Kore Gazilerine tanınan hak için İlk Evim İlk Kura Çekimi gerçekleştirildi. Saygılı, Mardin’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban (25) eşi Muazzez Çoban’ın ismini kurada çekti. Henüz 20 günlük evli iken eşini vatan toprağına uğurlayan Muazzez Çoban, şehit eşini düzenlenen cenaze töreninde askeri kamuflaj ve asker selamı ile uğurlamıştı. Törene Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.