Şehit aileleri ve gazilerden su abonelik açım ücreti alınmayacak

Şehit aileleri ve gazilerden su abonelik açım ücreti alınmayacak
Kırıkkale Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı 4’üncü Oturumu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından gerçekleştirildi. Toplantıda Kırıkkale Belediyesi’nin 2019 mali yılı kesin hesap cetveli onaylandı ayrıca, şehit aileleri ve gazilerden su abonelik açım ücreti alınmamasına oy birliği ile karar verildi.

3 TEMMUZ ANILDI
Kırıkkale Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantıları devam ediyor. Belediyenin 4’üncü olağan toplantısı 3’üncü birleşimi Belediye Başkanı Saygılı tarafından gerçekleştirildi. Saygılı toplantı öncesi yapmış olduğu konuşmada, Kırıkkale tarihinde üzücü bir olay olarak yer alan 3 Temmuz patlamalarının yıl dönümü olduğunu belirterek, “Şehrimizin yaşadığı bu acı olayın yıl dönümü. Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha ülkemizde ve şehrimizde böyle bir acıların yaşamamasını yüce Allah’tan diliyorum.” dedi.

SAYGILI ŞEHİTLERİN HATIRASINI YAŞATIYOR
Başkanımız Saygılı’nın konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan mobil parkomat makinelerinin kurulması ve işletilmesi, şehit ve gazi ailelerinden su abone açım ücreti alınmaması ve 2019 mali yılı kesin hesabının oylanması gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan Belediye Meclis Üyesi Gazi Yusuf Baran, şehit ve gazi aileleri adına Saygılı’ya teşekkür ederek, belediyenin şehitlerin hatıralarını canlı tuttuğunu, unutmamak için parklara, üst ve alt geçitler ile sokak ve caddelere isimlerinin verilmesinin şehit ailelerine güç ve moral verdiğini söyledi. Baran “Geçtiğimiz günlerde babalar günü vesilesi ile sayın başkanımız tarafından tüm şehit babalarımız arandı, tek tek evleri belediye ekiplerimizce ziyaret edilerek başkanımızın selamı ile birlikte hediyeleri ulaştırıldı. Tüm şehit ve gazilerimiz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

ŞEHİT YAKINLARINDAN VE GAZİLERDE SU ABONE ÜCRETİ ALINMAYACAK
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da şehitlerimizin yakınlarının ve gazilerimizin baş tacı olduğunu söyleyerek her zaman yanlarında olduklarını, bu gün de su aboneliği açtıracak olan birinci derece şehit yakınlarından ve gazilerden abonelik ücreti alınmamasını gündeme getirerek belediye meclisince oyladıklarını belirtti. Meclisin bir önceki toplantısında da Gündoğdu Mahallesi 1572 nolu sokağın adı Şehit Akın Ergün Sokak, Kaletepe Mahallesi 1046 nolu sokağın adı Şehit Ali Şahin, Bağlarbaşı Mahallesi 907 nolu sokağın adı Şehit Bayram Dinçsoy, Kaletepe Mahallesi 1075 nolu sokağın adı Şehit Kadir Karakulak Sokak olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.