Saygılı’dan vefakarlara gönülden teşekkür

Saygılı’dan vefakarlara gönülden teşekkür
Cumhurbaşkanı tarafından “Devlet Üstün Fedakarlık” Madalyasına layık görülen ekiplere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Teşekkür Belgesi” verdi.

ÇOK HIZLI HAREKET ETTİK
Kırıkkale Belediyesi İtfaiye arama-kurtarma ekipleri ile bölgede çalışmalarda bulunan Fen İşleri, Destek Hizmetleri ve Temizlik Personeli ile bir araya gelen Saygılı “Çok büyük gayret gösterdiniz, bu gayret üst seviyeye çıktı ki artık Kırıkkale’nin adı her bir noktada duyulur oldu. Burada ki en büyük hadise çok hızlı hareket etmemiz, çok hızlı bir şekilde oraya gitmemiz. Pazarcık’ta Kırıkkale’yi Kırıkkalelileri bilmeyen yok. Kutsal bir görev yaptık, can kurtardık, şükürler olsun pek çok cana dokunduk.”

HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN YOLA ÇIKARIZ 
Saygılı, oranın ayağa kalkması için orada ki insanların normal hayata dönmesi için çalıştık ve halen de çalışmaya devam ediyoruz. Ben hepinize tüm Türk milleti adına Kırıkkaleliler adına gösterdiğiniz gayretten ve çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah göstermesin, acılar yaşatmasın ama biz hazırız diyoruz, bize ihtiyaç duyulsa biz yine hiç tereddüt etmeden yola çıkarız.”

PEK ÇOK DOSTLUKLAR KAZANDIK
“Biz o gün sabah 05:00’e doğru hareket ettik. Allah’a çok şükür gittik, orada da Muaffak olduk, işimizi yerine getirdik. Pek çok dostluklarda kazandık. Bayram boyunca beni sayısız insan aradı, pek çok insan bizi unutmadığını gösterdi. Oraya gittiğimizde bir ayrım yapmadık. Hepsi Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşı, ferdi idi, her şeyden öte hepsi can taşıyordu. Acı tecrübelerimiz oldu. Üzüldük, kurtaramadıklarımız oldu. Ama orada bir tane canlıyı kucağımıza almamız bizim bütün yorgunluklarımızı unutturdu.”

İKİ-ÜÇ GÜN HİÇ UYUMADIK
“Orada iki – üç gün hiç uyumadığımız oldu. Birinci günün gecesi ikinci günün sabahına karşı Süleyman isimli bir kardeşimizi kurtardık. Göksun’da ki orada çıkarttığımız çocuklar, Zeynep, Zehra kardeşleri ziyaret ettik. Çocukları ziyaretimde bana annelerinin öldüğü söylenince çok üzüldük. Ben çok etkilendim. Annelerini kurtaramadık, üstelik hamileydi bizi çok üzdü. Ama o binada 12 canlı çıkardık orada.”

SECDEDEYKEN RAHMATLİ OLMUŞLAR
“Secdedeyken rahmetli olmuş o iki kişi bizi çok üzdü onları gördük. Sevindiğimiz nokta küçük canları çıkarmaktı. Cumhurbaşkanımıza çalışmalarımızı ödüllendirdi. Devlet Övünç Madalyası bizim için gurur kaynağı. Amirimiz Abdurrahman bunu hepimiz adına aldı. Bu ödül Kırıkkale Belediyesinin şimdiye kadar almış olduğu en önemli ödülüdür. Devlet Övünç Ödül Madalyası alabilmek her kese nasip olmaz. Allah’a şükür biz bunu aldık” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.