Saygılı’dan ortaokul öğretmenine ziyaret 

Saygılı’dan ortaokul öğretmenine ziyaret 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ortaokul öğretmeni olan Atatürk Ortaokul Öğretmeni emekli Aynur Akkuş’u evinde ziyaret etti. 

TEŞEKKÜR ETTİ 
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Atatürk Orta Okulunda eğitim gördüğü dönemde Matematik Öğretmeni olan emekli öğretmen Aynur Akkuş’u evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Akkuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Saygılı’ya teşekkür etti. 


ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM 
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Başkan Saygılı, “Öğretmenler Günü dolayısıyla üzerimde emeği olan Atatürk Orta Okulunda eğitim görürken öğretmenlerimden olan Matematik öğretmenim Aynur Akkuş ziyaret edip, öğretmenler gününü kutladım. Bana ve yetiştirdiği tüm çocuklara verdiği emeklerden dolayı öğretmenime şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete intikal edenleri rahmetle, saygıyla anıyorum.” İfadelerini kullandı.

HEDİYE ETTİĞİ KİTAP KÜTÜPHANEMDE
Başkan Saygılı, ziyarette emekli matematik öğretmeni Akkuş ile ilgili olan anısını da anlatarak “Öğretmenimiz hediye vermeyi çok severdi. Yılbaşında da bir çekiliş yapmış, yaptığı çekilişte ben çıkmıştım. Aynur öğretmenim bana yeni yıl hediyesi olarak kitap hediye etmişti. O kitabı hala kütüphanemde durur. Bana matematiği sevdirende kendisidir” ifadesini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.