Saygılı ve Kaplan gençlerle buluştu 

Saygılı ve Kaplan gençlerle buluştu 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Kaplan, gençlerle buluştu. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada gençler ilk oylarını Erdoğan için kullanacakları sözünü verdi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Osman Berkay Can ve Muhammet Taha Ulusoy'un koordinasyonunda Liseli Genç Sesler Topluluğu Kurucuları Ali Berke Can, Emre Eken, Enes Baştuğ ve Berat Sel tarafından organize edilen  ‘Gençlik Buluşması’nda gençlerle bir araya geldi. 


GENÇLER, SEÇİME DAMGA VURACAK 
Milletvekili Adayı Mustafa Kaplan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında gençlerden söz aldı. Kaplan, Teknofest Kuşağı'nın gelişimi için bugüne kadar yapılan projelerin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti. Kaplan, Kırıkkale Gençlik Merkezi'nde kurulan Dene-Yap ekibinin Teknofest altyapısı için yoğun şekilde çalıştığını, gelecek yıllarda Kırıkkale'nin gençlerinin Teknofest'e damga vuracağını ekledi.

SORULARI CEVAPLADILAR 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı; belediyecilik anlayışlarında gençlerin ayrı bir yeri olduğunu söylerek gençler için yaptıkları her projede sportif, sanatsal ve teknolojik anlamda gençleri doyuracak çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Gök Bilim Merkezi ve Millet Bahçesi hakkında bilgilendirme yapıp gençlerden gelen soruları cevapladı. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.