Saygılı, Taksim’deki terör saldırısını kınadı

Saygılı, Taksim’deki terör saldırısını kınadı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, toplantı öncesi yaptığı konuşmasında, İstanbul Taksim’deki terör saldırısını kınadı.

“LANET İLE KINIYORUZ”
Kırıkkale Belediyesi kasım ayı olağan toplantısı ikinci birleşimi, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi, Kırıkkale Belediyesi Meclisi adına konuşan Saygılı, “İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananlar için taziye ve şifalarımızı tüm meclis adına iletiyor, bu tür saldırıların her nereden gelir ise gelsin lanet ile kınadığımızı Kırıkkale Belediyesi Meclisimiz adına iletiyorum. Rabbim bir daha böyle olayları ülkemizde yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ
Kasım ayı olağan meclis toplantısı ikinci bileşiminde 2023 mali yılı performans ve belediye tarifeleri görüşülerek onaylandı. Gündem maddeleri arasında yer alan komisyondan gelen belediye bütçesinin görüşmesi sonucunda 2023 yılı mali bütçesinin 1 milyar 250 milyon olarak kabul edildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bütçe görüşmeleri sonrası “Alınan kararın şehrimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Kırıkkale Belediyesi bütçesinin yüzde 50 üzerinde bir kısmı yatırıma ayrıldı.

ÜYE SEÇİMİ YAPILDI
Toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün kurulması, memuriyet nedeniyle istifa eden Mehmet Demir’in yerine encümen ve komisyon üyeliği seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonrası Mustafa Karışmaz encümen ve komisyon üyeliğine seçildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.