Saygılı; “Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz”

Saygılı; “Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça, yeni sezon öncesi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek yeni sezon formasını hediye etti.

Bu yıl TFF 3. Lig 4. grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Kulüp Başkanı Veli Uça, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Hafta sonu oynanacak Orduspor deplasmanı öncesi gerçekleşen ziyarette Başkan Saygılı’ya yeni Sezon formasını hediye edildi. Uça ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı her zaman tamımızın yanında oluyor. Geçtiğimiz yılki şampiyonluğumuzda büyük katkısı var. İnşallah bu yılda el birliği ile takımımızı bir üst lige çıkaracağız.” ifadelerini kulandı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça’yı makamında ağırlayan Başkan Saygılı, her zaman takımın yanında olduğunu ifade etti. Saygılı, “Takımımıza her zaman destek veriyoruz. İnşallah 3. Lig’de de başarılı bir sezon geçirerek daha iyi yerlere geleceğiz. Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Yönetim, teknik heyet, taraftarlarımız ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu takım başarısını sürdürecek.” diye konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.