Saygılı: “Sanayi esnafı şehrimizin lokomotifidir”

Saygılı: “Sanayi esnafı şehrimizin lokomotifidir”
Kırıkkale esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sanayi Sitesinde ki işyerlerini de ziyaret ederek esnaflara "hayırlı işler" dileklerinde bulunup taleplerini dinledi. 

YENİ SANAYİ SİTESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 
Kırıkkale Belediyesinin şehir genelinde yürüttüğü çalışmalar ve ihaleye çıkan projeler hakkında esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski sanayi sitesinin taşınması hususunda gelinen nokta hakkında da bilgi verdi. TOKİ tarafından yürütülen çalışmaların devam ettiğini, kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirten Saygılı yeni sanayi sitesinin Kırıkkale’nin marka yüzü olacağını belirtti. Başkan Saygılı “Hemşehrilerimizi ilgilendiren her kararı, bir araya gelerek, ortak akıl, anlayış ve uzlaşmayla alıyoruz.” dedi.


ALIN TERİYLE ÇALIŞIYORLAR
Sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Saygılı,”Alın teriyle, emeğiyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinlemekten çok mutluyuz. Her zaman onların yanındayız, kendilerine bol kazançlar diliyorum. İnşallah yakın zamanda TOKİ Tarafından inşaatına başlanacak olan yeni sanayi sitesi onların daha rahat, konforlu ortamda Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmet etme imkanı sağlayacak” ifadesini kullandı. 

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM
Başkan Saygılı, ‘‘Her daim esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yoğun ve ağır iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılayan esnaflarımıza bu davranışlarından dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Saygılı, ziyaret sırasında esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulunurken, Kırıkkale Oto Sanatkarlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı’da Başkan Saygılı’ya yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.