Saygılı: “Halkımızın her zaman yanındayız”

Saygılı: “Halkımızın her zaman yanındayız”
Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Çullu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehir genelinde her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor. Talepleri birinci ağızdan dinleyen Saygılı, bu hafta Çullu Fatih Sultan Mehmet camiinde eda ettikten sonra, cemaat ile selamlaşıp birlikte muhtarlığa kadar yürüyerek burada vatandaşları dinledi.  Çullu Mahalle Muhtarı İbrahim Ayten ve mahalle sakinleri ile hasbihal edip sorunlarını dinleyen Saygılı, vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli adımların atılması için notlar aldı.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ.
Kırıkkale'de yürütülen çalışmalar hakkında da mahallelilere bilgi veren Saygılı, “Her anımızı vatandaşımızla geçirmeye gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu talepleri karşılama konusunda azami gayret sarf ediyoruz. Dolayısıyla sürekli sahada olmaya çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturulmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızla gönül bağımızı koparmadan her zaman iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

YEŞİL ALANLARIN SAYISI ARTIYOR
Saygılı, “Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Etiler köprülü kavşağı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. bölgede trafiği büyük oranda rahatlattık geçtiğimiz yıl 160 bin ton asfalt attık tüm mahallelerimizde andezit çalışmalarımız devam ediyor. Bunların da büyük bir kısmını tamamladık yürüyüş yolları kazandırdık. Şehrimizdeki yeşil alan sayısını arttırıyoruz. 3 yeni park yapımını tamamladık 2 parkımızda yenileme çalışmamız devam ediyor. Yeni mesire alanını hemşirelerimizin hizmetine sunduk Burası çok büyük ilgi görüyor” dedi.

BELEDİYEDE KİRALIK ARAÇ KALMADI
“Mahalle konaklarımız bayanlarımız burada üretiyor. Aynı zamanda sosyalleşiyorlar. Ben hususa çok önem veriyorum. Belediyemizin kiralık aracı kalmadı araç parkurunu genişlettik Böylelikle daha seri ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Bununla birlikte ardiyeciler Sitesi Oto Galericiler Sitesi ve otobüs hareket Merkezi ihale aşamasında şehir mezarlığımız tamamlandı. Yakında onu da hizmete açıyoruz Kırıkkale için aşkla canla başla çalışmaya devam ediyoruz. En büyük desteği de ses vatandaşlarımızdan alıyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.