Sağlık-Sen'den sağlık personeline ziyaret

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı, Kurban Bayramı münasebetiyle, personel ziyareti gerçekleştirdi. 

“ANLAMLI VE GÜZEL BİR DUYGU”
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri,
Engelli ve Kadın Kolları Komisyonları ile birlikte il merkezinde bulunan sağlık tesislerine
bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu. Sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlana Akdoğan, “Her bayramımızda olduğu gibi bu güzel kurban bayramımızda da nöbetleri başında sağlık hizmeti sunan arkadaşlarımız ile bir araya gelmek onlarla bayramlaşmak bizim için son derece anlamlı ve güzel bir duygu.” dedi.

“SAĞLIKTA ŞİDDETİN SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUZ.”
Akdoğan ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Milletçe bayramlarımızın son derece önemli olduğunu idrak ediyor ve layıkıyla kutlamaya çalışıyoruz.
Bayramlarımız geleneklerimizi zenginleştirdiği gibi milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirici unsurlarından olan güzel ve son derece anlamlı günlerdir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bayramlarımızdaki bu manayı anlayarak daha nice bayramlara toplumca ulaşmayı dileriz. Her bayramımızda olduğu gibi bu güzel Kurban Bayramı’mızda da nöbetleri başında sağlık hizmeti sunan arkadaşlarımız ile bir araya gelmek, onlarla bayramlaşmak bizim için son derece anlamlı ve güzel bir duygu olmuştur. Kendi özel hayatlarından çeşitli fedakarlıklar göstererek görevi başında bulunan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, tüm sağlık camiamızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ayrıca bir mesajımızda kavgaların bittiği, dostlukların ve barışma olgularının arttığı, güzelliklerin paylaşıldığı, manevi huzur duygusunun arttığı bu güzel günlerin bayramdan sonra da devam etmesini, sağlıkta şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.