Rektör Aslan’a mezuniyet tepkisi

Rektör Aslan’a mezuniyet tepkisi
Akademik eğitim ve öğretim alanında çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Üniversitesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler, araç trafiği yaşanıyor iddiasıyla Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından iptal edilen mezuniyet töreni için Twitter’dan #mezunlarKEPatmakistiyor hashtagleri ile kampanya başlattı.

ÖZEL HABER
Akademik eğitim ve öğretim alanında çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Üniversitesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler, araç trafiği yaşanıyor iddiasıyla Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından iptal edilen mezuniyet töreni için Twitter’dan  #mezunlarKEPatmakistiyor hashtagleri ile kampanya başlattı.

SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

Kırıkkale Üniversitesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler, her yıl Başpınar Stadyumu’nda yapılan mezuniyet töreninin bu yıl Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından iptal edilmesi olayına büyük tepki gösteriyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden #mezunlarKEPatmakistiyor hashtagleri kampanya başlatan binlerce öğrenci, yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ KAMPANYASI

Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri, trafik yoğunluğu iddia edilerek iptal edilen Başpınar Stadyumu'ndaki yürüyüşlerin bu sene de yapılmasını istiyor. Bu haklarının ellerinden alınmamasını isteyen öğrenciler, “Maddi durumlardan dolayı 4 yıldır şenlik yapamıyoruz dediniz sesimizi çıkarmadık. Şimdi de bin türlü bahaneyle mezuniyetimizi iptal ediyorsunuz. Tek hayali mezun olduğumuzu görmek olan ailelerimizin ve bizlerin hevesini kırmaya hakkınız yok” şeklinde tepki gösterdiler.

 

 

Öğrenci dostumuz sayın @turkyilmaz71 yardımınızı bekliyoruz. Hayatımızda ilk ve son defa üniversite mezunu olacağız. Yıllarca bu anı bekledik biz. O mutluluğu, heyecanı, gururu bizlere ve ailemize de yaşatın. Lütfennn....#mezunlarKEPatmakistiyor#Kkümezunları

— Seher (@Seher28901946) 17 Mayıs 2019

 

@turkyilmaz71 #mezunlarKEPatmakistiyor her sene olan Başpınar Stadyumu'ndaki kep atma törenimiz malesef iptal oldu. Ve biz bir kere mezun oluyoruz orada kep atmak, o heyecanı yaşamak bizimde hakkımız. Töreni geri istiyoruz .

— gizem özsöz (@surprisehorse) 17 Mayıs 2019

Maddi durumlardan dolayı 4 yıldır şenlik yapamıyoruz dediniz sesimizi çıkarmadık. Şimdi de bin türlü bahaneyle mezuniyetimizi iptal ediyorsunuz. Tek hayali mezun olduğumuzu görmek olan ailelerimizin ve bizlerin hevesini kırmaya hakkınız yok. #mezunlarKEPatmakistiyor #kkü

— Duygu Nur ERDEM (@duyguuerdemm) 18 Mayıs 2019

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.