Rektör Aslan, ilklere imza atıyor 

Rektör Aslan, ilklere imza atıyor 
Kırıkkale Üniversitesi’nin her alanda gelişmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, şehir her alanda kalkınmasını sağlayacak önemli projelere de imza atıyor. 

PROJELER ŞEHRİ HEYECANLANDIRIYOR 
Akademik alanda eğitim ve öğretim gerçekleştiren Kırıkkale Üniversitesi, fakülteleriyle gelecekte hayallerine ulaşmak isteyen gençlere öncülük ediyor. Şehir-üniversite bütünleşmesinin her alanda gerçekleşmesini sağlamak amacıyla çaba ve gayret gösteren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan ve ekibi, şehrin dinamiklerini de hareketlendirmeye bir yandan da projeleriyle heyecanlandırmaya başladı.


MUTLULUĞUNUZ ACIYA DÖNÜŞMESİN 
Geçtiğimiz aylarda Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi, diğer paydaşlarıyla birlikte “Kırıkkale-2053; Arama Konferansı” adı altında önemli bir programa ev sahipliği yapan Kırıkkale Üniversitesi, bugünlerde ise ‘Maganda Kurşununa Hayır’ temalı düğünlerde silah kullanılmamasına yönelik bir farkındalık oluşturdu.  


MAGANDA KURŞUNUNA HAYIR 
Kırıkkale Valiliği himayelerinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  İl Jandarma Komutanlığı ve İl Müftülüğü işbirliğiyle hazırlanan  ‘Maganda Kurşununa Hayır’ temalı toplum içinde silah kullanılmasının engellenmesi, maganda kurşunu ve yorgun mermilerden doğabilecek zararların önüne geçilmesi projesiyle mutlu günlerin acıya dönüşmesinin engellenmesi planlanıyor. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.