Rasim Arı, İYİ Parti’ye katıldı 

Rasim Arı, İYİ Parti’ye katıldı 
AK Parti eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti saflarına katıldı. Rasim Arı’ya rozetini Meral Akşener takarken “Bize ablalık yapmanız nedeniyle size şükranlarımı sunuyorum” dedi.

2 YIL SONRA TEKRAR SİYASETE ATILDI 
2021 yılında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı düzenlediği basın toplantısı ile istifa kararını açıkladı. Görevi bırakma kararını sağlık nedenleri ve sorunlarına bağlayan Rasim Arı 2 yılın ardından tekrar siyasete atıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısı öncesinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen ve istifa eden Rasim Arı kürsüye çıktı. Rozetini Akşener’in taktığı Arı İYİ Parti’ye katıldı ve “Onur ve hak mücadelesi için çıkmış olduğum 26 aylık mücadelemin sonunda bana göstermiş olduğunuz sevgi, evinizi ve kapınızı açmanız, bize ablalık yapmanız nedeniyle size şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SİYASETİ KARDEŞLİK İÇİN KULLANACAĞIZ
Rasim Arı sözlerini şöyle sürdürdü: “Tuzak kuranların en hayırlısı Allah’tır anlayışından, kardeşlerine tuzak kurmaya kalkanlara şunu ifade edeyim ki; en cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Biz Anadolu’nun kavruk yüzlü çocuklarıyız. Elbette hata ve noksanlıklarımız vardır. Ama ne vatan sevgimizde ne milli ve manevi bağlılığımızda bizi sorgulayacak, akçeli konularda bizi yargılayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Biz siyaseti ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek için değil, rantı birilerine paylaştırmak için değil kardeşliği ve sevgiyi ve hizmeti yaygınlaştırmak için kullanacağız.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.