Play-off yolunda 3 puanı kaçırdık! 1-1

Play-off yolunda 3 puanı kaçırdık! 1-1
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Karaköprü Belediyespor’dan 1 puan koparabildi.

REHA KURT’UN KAFA GOLÜ ÖNE GEÇİRDİ 

2021-2022 futbol sezonunun ilk yarısına iyi bir başlangıç yapan ve ikinci yarı sezonunda istenilmeyen bir düşüş sergileyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Başpınar Stadyumu’nda Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. Ligin 30’uncu hafta karşılaşmasına etkin bir şekilde başlayan temsilcimiz kırmızı lacivertliler, dakikalar henüz 28’i gösterirken rakip kalede Reha Kurt’un kafa golüyle 1-0 öne geçti. 
 

BİR ANLIK HATA GOLE SEBEP OLDU 

İlk 45 dakikada, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının ilk çeyreğinde üstünlüğünü korumaya çalışan şimşekler, kalesinde beklemediği bir gol gördü. 70’inci dakikada sahneye çıkan Karaköprülü futbolcu Fevzi Özkan, kaleci ve oyuncunun topu birbirlerine bırakmasını fırsat bilerek araya girdi ve fileleri havalandırdı. Kalesinde gördüğü gol sonrası moral bozukluğu yaşayan kırmızı lacivertliler, 90 dakika boyunca rakip kalede gol arasa da istediğini bulamadı. 
 

51 PUANLA BEŞİNCİ SIRADA 

Şimşekler, aldığı bu beraberlik ile play-off yolunda 3 puanı kaçırarak 1 puanı kabullendi ve puanını 51’e yükselterek 5’inci sıradaki yerini korudu. 3. Ligden 2. Lige yükselmek için Play-Off mücadelesi veren diğer takımlar Yeşilyurt Ofspor, Orduspor ile 1-1 eşitlik sonucu 51 puanda kaldı. Derince Belediyespor’da Çankaya'yı 1-0 yenerek puanını 51'e çıkardı. Bu puan durumuna göre 3 takım 51 puana hakim oldu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.