Piezo Burun Estetiği Yaptıranlar Memnun Mu ?

Piezo Burun Estetiği Yaptıranlar Memnun Mu ?
 Haber Merkezi
Burun estetiği en çok yaptırılan estetik operasyonlar arasında yer alır. Birden farklı nedenden dolayı burun estetiği yaptırmanız gerekebilir.

Burun estetiği en çok yaptırılan estetik operasyonlar arasında yer alır. Birden farklı nedenden dolayı burun estetiği yaptırmanız gerekebilir. Özellikle sağlık sorunları ve nefes alma problemleri için burun estetiği çözüm olabilir. Burun için yapılan estetik türlerine bağlı olarak farklı adlandırmalar bulunabilir. Piezo burun estetiği de teknolojik bir çözüm sunmasıyla bilinir.

Genel olarak piezo burun estetiği olanlar daha kısa süreli bir iyileşme sürecinden geçer. Teknolojik bir çözüm sunan piezo burun estetiği hızlı ve kolay bir çözüm sunar. Bu yöntemle estetik olmayı düşünenler bazı soruların cevabını arar. Özellikle piezo burun estetiği yaptıranların memnuniyet derecesi en çok merak edilenler arasındadır. Hızlı bir iyileşme süreci sunan piezo burun estetiğinde burun kemiği şekillendirilir. Ses dalgalarını yayarak kemik üzerinde düzeltme yapan piezo burun estetiği pek çok avantajı beraberinde getirir.

Piezo Burun Estetiği Nedir?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte estetik alanında yaşanan yeniliklerin başında piezo yöntemi gelir. Piezo burun estetiğinde kullanılan cihaz, ses dalgalarıyla çalışarak kemiğe istediğiniz biçimi vermeyi sağlar. Dokulara zarar vermeden şekillendirme yapan piezo estetiği kusursuz bir sonuç ortaya çıkarır.

Birçok avantajı beraberinde getiren piezo burun estetiği özellikle sorunsuz bir operasyon sunar. Piezo burun estetiği ameliyatından sonra morluk, şişlik, kanama gibi istenmeyen endikasyonları meydana gelmez. Hastaların sıklıkla tercih ettiği piezo burun estetiği aynı zamanda hızlı bir iyileşme süreci sunar.

Kimler Piezo Burun Estetiği Yaptırabilir?

  • Kemerli buruna sahip olanlar
  • Geniş burun deliklerine sahip olanlar
  • Doğuştan burun problemi yaşayanlar
  • Nefes almakta zorluk çekenler
  • Burun ucu geniş ya da düşük olanlar
  • Burnu yüzüne göre çok geniş ve çok küçük olan kişiler
  • Estetik operasyonla burun şeklini değiştirmek isteyenler

Piezo Burun Estetiği Avantajları Neler?

  • Piezo burun estetiği sayesinde nefes almayı engelleyen yapısal problemlerin önüne geçilmiş olur.
  • Teknolojik bir yöntem kullanıldığı için ameliyat sonrası süreçte acısız ve rahat bir dönem geçirilir.
  • Normal şartlarda yapılan burun estetiklerinde kırılma işlemi yapıldığı için şişlik ve morarma görülebilir. Piezo yönteminde de şişlik ve morarma görülmez.
  • Piezo burun estetiğinden 1 gün sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Piezo burun estetiği ile ilgili merak ettiğiniz her şeye https://evrenhelvaci.com adresinden ulaşabilir ve deneyimli ekibimizden randevu talep ederek bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.