Pazarcılardan Cumhur İttifakı’na destek 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, Cumartesi Kapalı Pazarı’nda bulunan esnafları yerinde ziyaret etti.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında siyasi hareketlilik devam ediyor. Milletvekilliği sürecinde her zaman sahada olan Av. Halil Öztürk, seçim kapsamında da geçmişte olduğu gibi teşkilatıyla birlikte sahada ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Cumartesi Kapalı Pazarı’nda bulunan pazarcı esnafını ziyaret eden Öztürk, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. 

CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLÜ ŞEKİLDE ÇIKACAK 
Pazarda bulunan hem esnaf hem de köylü ürünlerin satıldığı tezgahları tek tek gezen Öztürk, seçim kapsamında destek istedi. Cumhur İttifakı’nın yeniden ve güçlü şekilde iktidara gelmesi için ‘Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye” diyerek esnaflardan destek istedi. Pazarda bulunan çoğu esnaf milletvekilliği seçimi kapsamında Öztürk’e genel seçimlerde ise Cumhur İttifakı’na destek vereceklerini ifade ettiler. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.