Pazara gelenlere maske dağıtıldı

Pazara gelenlere maske dağıtıldı
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerine maskesiz gelen vatandaşlara maske dağıttı.

Gazetekale.com / Yasemin Can

PAZARA MASKE TAKMADAN GELENLERE MASKE DAĞITILDI
Koronavirüs sebebiyle bir süredir zorunlu olarak maske ve eldiven takan pazar esnafının yanı sıra vatandaşlara da maske takma mecburiyeti getirilmesi ile Kırıkkale Belediyesi 
Cumartesi Pazarına maske takmadan gelen vatandaşlara maske dağıttı. Pazar girişine yerleştirilen el dezenfekte ünitesi ile dezenfekte yaparak vatandaşların pazara girmeleri sağlandı.

PAZAR GİRİŞ TEK NOKTADAN
İçişleri Bakanlığınca yayımlanan yeni genelge sonrasında, Kırıkkale Belediyesi zabıta ekipleri pazar esnafını ve pazara gelen vatandaşları uyararak maske takmalarını sağladı. Pazar içerisine vatandaşlar tek bir noktadan alınırken tek bir noktadan da pazar yerinden ayrılmaları sağlandı, diğer giriş kapıları da bariyerlerle kapatıldı.

PAZAR ESNAFI UYARILARA UYDU
Sabahın erken saatlerinden itibaren denetimlerini sıklaştıran zabıta ekiplerinin uyarılarına pazar esnafının da uyduğu, tezgahlar arasında mesafe bıraktıkları ve eldiven ile maske taktıkları gözlemlendi. Vatandaşlar alınan önlemlerden memnun kaldıklarını belirterek özellikle pazar yerine konan el dezenfekte ünitesini ile maske dağıtımından dolayı Kırıkkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.