Öztürk, ziyaretlerini sürdürüyor 

Öztürk, ziyaretlerini sürdürüyor 
MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; TBMM’nin çalışmalarına bir hafta ara vermesiyle Kırıkkale’ye adeta demir attı. 

ESNAF ZİYARETLERİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Milletvekili Öztürk; “Esnaf ve Sanatkârımız bizim için çok önemli. Hemen hemen her fırsatta değişik meslekleri icra eden esnaflarımızı ziyaret ederek, onların güncel taleplerine çözümler üretmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki; ekmek teknelerinin başından 365 gün hiç ayrılmıyorlar, haftanın yedi günü çalışan esnafımız var. Tek amaçları Kırıkkale ekonomisine katma değer yaratmak ve evlerine ekmek götürmek olan özverili ve çalışkan Kırıkkaleli esnafımız her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bakımdan her daim onlarla birlikte olmaya gayret göstererek, varsa taleplerini Ankara’da yerine getiriyoruz.” dedi.

İL ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ 
Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne uğrayıp, çalışanlarla birlikte çay içen MHP’li Öztürk; “Burada görev yapan her bir hemşehrimiz; gece gündüz demeden Kırıkkale’nin alt yapısını iyileştirmek için ter döküyorlar. Bu bakımdan onların alın terlerinin kıymeti, bizim için çok değerlidir. Dün olduğu gibi, bugün de gördüğünüz üzere birlikteyiz. Birlikte yudumladığımız çayların bu bakımdan çok büyük kıymeti vardır. Esasen baktığınızda hepimiz Kırıkkale’nin daha güzel yarınları için gayret gösteriyoruz. Bunu da tüm hemşehrilerimiz ile birlikte, gönül gönüle başaracağız. Her alanda görülen eksiklikler bize iletilmekte, biz de gerekli ve ilgili kurumlarla görüşüp, sorunu gidermekteyiz. Görüldüğü üzere konulara yerinde, yani Kırıkkale’de müdahale ediyoruz.” diyerek, il özel idaresi çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

MUHTARLAR ÖZTÜRK’Ü BAĞRINA BASTI
Kırıkkale’de ziyaretlerini muhtarlarla buluşarak sürdüren milletvekili Öztürk; Tüm Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde çok sayıda muhtar tarafından karşılanan Halil Öztürk; “Derneğimizin faaliyete geçmesini çok önemsedik ve katkı sunmaya çalıştık. Biliyoruz ki; birlikten güç doğar. Biliyorsunuz sizler nasıl ki; her daim bizlere sahip çıkıyorsanız, bizler de Ankara’da sesiniz, eliniz ayağınız olmaya çalışıyoruz. En son Cumhur İttifakı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla maaşlarınızda yaşanan artış; sizleri olduğu kadar, bizleri de memnun etmiştir. Bir telefonla veya bu ziyaretlerimizde ilettiğiniz sorumlu olduğunuz mahallelerde yaşanan her türlü sorunu biliyorsunuz ki, anında çözüme kavuşturuyoruz. Gönül ve kardeşlik hukuku çerçevesinde karşılıklı oluşturduğumuz sinerji tüm Kırıkkale’ye yayılmış durumdadır.” dedi.

YEREL SANATÇILAR ÖZTÜRK’E TÜRKÜ SÖYLETTİ
Kırıkkale Sanatçıları Kültür, Sanat, Yardımlaşma Derneği’ni (KSD) ziyaret eden Öztürk’e yerel sanatçılardan büyük sürpriz. Merkez İlçe Başkanı, il, ilçe başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneğe gelen MHP’li Öztürk; “Yerel sanatçılarımız bizim baş tacımızdır. Pandemi döneminde diğer tüm meslek grupları gibi sıkıntı yaşadılar. Ancak sürecin kısa sürmesi için elimizden geleni yaparak, kendilerine destek olmaya çalıştık. Hep söylüyoruz; ‘Kırıkkale’de yaşayanlar olarak, biz büyük bir aileyiz’, sanatçısıyla, esnafıyla, emeklisiyle, çiftçisiyle, çalışanıyla bu büyük ailenin bir parçası olmak, dertlere çareler üretmek bizi çok mutlu etmektedir.” Şeklinde konuşan Öztürk daha sonra bağlama eşliğinde yerel sanatçılara eşlik ederek bozlak söyledi.  
Haber: Ahmet Gökdemir 


620a52bb6f527.ozturk-ziyaretlerini-surduruyor2.jpg

620a52bcf30b0.ozturk-ziyaretlerini-surduruyor1.jpg

620a52bdd4ee3.ozturk-ziyaretlerini-surduruyor3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.