Öztürk: “Sağlık çalışanları, Türkiye’nin olmazsa olmazıdır”

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Milletvekili Av. Halil Öztürk ve eşi Serpil Öztürk’ün önderliğinde il, ilçe ve mahallelerde sağlık kurumlarını ziyaret etti.

ESKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLAN MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK VE EŞİ SERPİL ÖZTÜRK, TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI 


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Bütün anlamlı ve önemli günlerde teşkilatıyla birlikte sahada çalışmasını sürdüren MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, eşi Serpil Öztürk ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı’nda da sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. İlk olarak Yüksek İhtisas Hastanesi’ni ziyaret eden Öztürk ve beraberindeki heyet, günün anlam ve önemine yönelik sağlık çalışanlarına çiçek, çikolata ve çeşitli hediyeler takdim etti. İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak’tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Öztürk, Başhekim nezdinde bütün sağlık çalışanlarının günlerini kutladı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MHP’YE TEŞEKKÜR 
Zaman zaman hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden Öztürk, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Yüksek İhtisas Hastanesi ziyaretinin ardından Yahşihan’da bulunan ilçe sağlığı merkezleri ziyaret edildi. Daha sonra MHP teşkilatı ekipleri, sahaya dağılarak il, ilçe ve mahallelerde bulunan bütün sağlık kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Sağlık çalışanları, kendilerini bugünlerde unutmayan Milletvekili Öztürk, eşi Serpil Öztürk ve MHP teşkilatına teşekkür ettiler. 


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Ziyaretlerin sonunda açıklamalarda bulunan Öztürk, “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle MHP olarak Kırıkkale'nin bütün ilçelerinde mahallelerinde ve merkezlerinde bulunan hastaneler, sağlık ocakları, aile hekimlikleri, 112 merkezleri başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarına eşlerimizle, birlikte bütün teşkilatımızla 10 grup yapıp sahada çalışanların tıp bayramını kutlamak için sahadaydık” dedi. 

BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYORLAR 
Sağlık çalışanlarının Türkiye için olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Öztürk, “Tıp çalışanlarımızın özellikle de pandemi döneminde çok daha önemli görev icra ettiğini hepimiz şahit olduk. Sağlık çalışanlarımızın bu ülkede ne kadar lazım olduğunu saygın ve fedakarlık yaptığını hepimiz biliyoruz. Bizde eski bir sağlık çalışanları olarak eşimle birlikte onları bugünde yalnız bırakmak istemedik 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladık. Bugün onları unutmadığımız gösterdik onların mutluluğu bizleri mutlu etti” şeklinde konuştu. Ziyaretlerde MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı ve eşi Sara Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ile teşkilat yönetimi katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.