Öztürk, muhtarlardan Cumhur İttifakı’na destek istedi 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK: “MUHTARLAR, DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

 

KAHVALTIDA MUHTARLARLA BULUŞTU 
MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandırdı. TBMM’de yoğun bir gündem içerisinde olan Öztürk, diğer günlerinde ise Kırıkkale’de gencinden yaşlısına, 7’den 70’e bütün vatandaşlarla bir araya geliyor. Caddede, sokakta şehrin hemen hemen her bölgesini arşınlayan Öztürk, köy ve mahallelerde vatandaşların hizmet alması noktasında önemli görev oynayan muhtarlarla bir araya geldi. 


CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ 
Yahşihan ilçesinde bulunan mahalle ve köy muhtarlarıyla buluşan Öztürk, muhtarlarla yakından ilgilendi. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin olduğunu vurgulayan Öztürk, “Bu süreçte bizlerde Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP olarak bir seçime gireceğiz. Kendilerine Millet İttifakı adını veren 6'lı masanın gelgitleriyle, Türkiye'yi yönetemeyeceğini herkes görmüştür kanaatindeyim. Bunlar Millet İttifakı'ndan öte bir kaos ittifakı, bir kargaşa ittifakı. Türkiye'yi bunlar inanın yönetemez, onlara bir çiftlik verin onu bile yönetemezler” dedi.


DEPREM BÖLGELERİNİN YARALARINI SARIYORUZ 
Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin önünde birçok temel sorun var. Deprem sorunu var milyonlarca insanımızı etkileyen ve 11 ili etkileyen bir deprem sorunu var. O enkazların oradan kaldırılıp, yaralar sarılarak yeni inşa edilecek.  Güçlü yapılara milletimizi yerleştireceğiz. Türkiye'nin hem içerde hem dışarda sorunları var. Bir gemi düşünün geminin dümeninde 6 tane kaptan o da görünür kaptan. Dümenin altında HDP, Amerika, FETÖ ve bir sürü yan unsurlarıyla birlikte bu dümene el uzatanlar var. Sizce bu gemi rotasında düzgün gidebilir mi? Gidemez. Bu gemi ya batar ya büyük okyanustaki dalgaların içinde kaybolur ya da kayalıklara çarpar.” 


CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDAR OLACAK 
“Vatan ve milletimiz için hepimiz aynı gemideyiz. Bütün bunları bilerek görerek bir anlayış içerisinde 14 Mayıs'ı görmemiz lazım. Bu bakımdan Türkiye'nin temel meseleleri hakkında fedakarlık yapan tecrübesi olan 2 tane lider var. Biri Devlet Bahçeli diğeri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yüksek bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçmeliyiz ki seçeceğiz.” 

MHP DEVLET İÇİN FEDAKARLIKTAN KAÇMADI 
“MHP'yi Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ciddi kaygılarını taşıyan ve her türlü fedakarlığı yapan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Türk siyasetine damga vuran Devlet Bahçeli ve onun partisi MHP'yi TBMM'de çok daha yüksek bir sandalye sayısıyla sağlamalıyız. Bunun dışında muhtarlarım belediye başkanlarımız ilçe ve köylerle ilgili elinden gelen bütün çaba ve gayreti sarf ediyor. Bu konuda bize düşen görev olduğunda bizleri arıyor. Bizlerde kendisine yapmamız noktasında üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENİYOR 
Öztürk, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan Muhtarlarımız Devletimizin her mahalledeki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, mahallerimizde altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim ve sosyal yardım hizmetlerine kadar pek çok alanda önemli bir görev üstlenirler” dedi. Kahvaltı programına Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, parti teşkilatı ile çok sayıda muhtar katıldı. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.