Özgür Kolejinden muhteşem okuma bayramı

Özgür Kolejinden muhteşem okuma bayramı
Özel Özgür Koleji 17A-1/B sınıfları muhteşem okuma bayramı düzenledi.1A ve 1B öğrencilerinin şiirlerini okuyarak programı başlattılar.Müzik öğretmeni Kaan Albaş yönetiminde hazırlanan sınıfların korosu şarkılar sundu. yine 1 A ve 1B sınıfı öğrencilerinin titizlikle hazırladığı piyano dinletisi bol bol alkış aldı.

GÖZ DOLDURDU

1A ve 1B sınıfı öğrencilerinin drama öğretmeni  Gülcan Doğan yönetimindeki drama gösterileri ilgiyle izlendi. 1A ve 1B sınıfı öğrencilerinin Beden Eğitimi ve Oyun öğretmeni Ayça Aydın yönetimindeki Modern Dans ve Halk Oyunları ve Kızlar Jimnastik Gösterisi görülmeğe değer bir gösteri  sundular. ilk defa ailelerinin önüne çıkan heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan  öğrenciler bol bol alkışlanarak okulun ne kadar titizlikle eğitime önem verdiklerini, sosyal değer kattıklarını gösterdiler.1A sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Kamile Tuncer yönetimindeki Barış Savaşı gösterisi,1B sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Mukadder Çopuroğlu yönetimindeki Bayrak Şiiri gösterisi ,1A ve 1B sınıflarının İngilizce Öğretmenleri Müjgan UYAR, Ayşe Kübra EKER ve Rosa OBEIDI yönetiminde hazırlamış olduğu İngilizce şarkılar, danslar ve replikler gösterisi çocukların şarkılara uyumu ile göz doldurdu.

 

HEDEFLERE DOĞRU YOL AÇAN UMUTTUR

Okul müdürü Ali Doğan öğretmenlere çiçek takdim etti.Çiçeklerini alan,Kamile Tuncer : 1A Sınıf Öğretmeni,Mukadder Çopuroğlu : 1B Sınıf Öğretmeni ,Ayça Aydın: Beden Eğitimi ve Oyun Öğretmeni,Kaan Albaş: Müzik Öğretmeni ,Gülcan Doğan : Drama Öğretmeni ,Müjgan Uyar: İngilizce Öğretmeni ,Ayşe Kübra Eker: İngilizce Öğretmeni  veRosa Obeidi: İngilizce Öğretmeni Ali beye ve Ailelere teşekkür ettiler.sunucu Ayşe Kübra Eker sahneye daveti ile bir konuşma yapan 1 B sınıf öğretmeni Mukadder Çopuroğlu şunları söyledi; Saygıdeğer konuklarımız, sayın velilerimiz, değerli çalışma arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler. Hepimizin hayatında önemli ilkleri yaşadığımız bizler için hep özel olan anlar vardır. İlkokula başlamak ve pek çok şeyin ilklerini öğrendiğimiz 1.sınıf da bu unutulmaz dönüm noktalarımızdandır. Bugün mutlu bir sonun başlangıcıdır. Gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır. Okumanın, yazmanın, her türlü beceri ile donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Her çocuk yeni bir umut yeni bir başlangıçtır. Geçmişin yorgunluğunu örten, güçlü bir ülke için yeni hedeflere doğru yol açan umuttur.

 

GÖSTERECEKLERİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Çocukların telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmen olarak bizlerin gururu bambaşkadır bugün. Başta öğrencilerimizin de belirttiği gibi çok çalıştılar, çok yoruldular, ter döküp hazırlandılar bugün için. Küçücük bedenlerine rağmen kocaman yürekleriyle karşınıza çıktılar. Çocuklarımızın bu önemli gününde bizlerle birlikte olan siz konuklarımıza, çalışmalarımız boyunca bize desteklerini esirgemeyen okul yönetimimiz ve çalışma arkadaşlarımıza, varlıkları ile bizlere güç veren sevgili velilerimize ve bu süreç içinde emek veren canlarımız, çocuklarımıza kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Hayatlarının her döneminde başarı ve mutluluğun onlarla olmasını temenni ederek hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. dedi.sunucu Ayşe Kübra Eker sahneye daveti ile bir konuşma yapan 1 A sınıf öğretmeni  Kamile Tuncer konuşmasında şunları iletti,Sayın konuklar, değerli arkadaşlar ve sevgili öğrenciler Bugün burada çocuklarımızın okuma ve yazma sevincini kutlamanın mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyorum.Değerli veliler,Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Çünkü sizler onlara emek verdiniz onlar da sizlere başarı sundular. Bu başarılarını ileriki sınıflarda da göstereceklerine gönülden inanıyorum. Daha sonra öğrencilerin merakla bekledikleri madalyalarını Kırıkkale CHP Millet vekili Ahmet Önal,AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, okul Kurucu Müdür Meylin Alkanlı ve  Okul Müdürü Ali Doğan takarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.